• تاریخ انتشار : 1403/07/01 - 11:14

ششمین جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1403 برگزار شد

در جلسه شهریور ماه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، گزارشی از آمار مراجعه بیماران مبتلا به کوید و آنفلوانزا درسه ماه اخیر1403، شاخص مواجهات شغلی فصل بهار1403 و اهم چالش های مرتبط با کنترل عفونت مجتمع مورد بررسی قرار گرفت .

به گزارش سینا رسانه روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، ششمین جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز پنج شنبه 29 شهریور ماه1403 با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر آرش سیفی رئیس بخش عفونی و رئیس کمیته کنترل عفونت، دکتر مژگان رحیمی رئیس گروه بیهوشی و دبیر کمیتهcpr مجتمع، دکتر حسین خلیلی رئیس بخش مراقبت دارویی مجتمع، دکتر محسن میدانی پزشک کنترل عفونت مجتمع، دکتر جعفر سلطانی پزشک کنترل عفونت مجتمع ، دکتر حسین دلیلی هیئت علمی و رئیس بخش نوزادان و nicu مجتمع، دکتر سارا قادر خانی پزشک کنترل عفونت، دکتر مریم نخستین پزشک کنترل عفونت، دکتر آتوسا اخگر نماینده وهیئت علمی گروه طب اورژانس، دکتر نرجس محمد زاده هیئت علمی گروه جراحی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری مجتمع، اکرم عفیفه سوپروایزر کنترل عفونت مجتمع، رقیه بابایی سوپروایزر کنترل عفونت و دبیر اجرایی کمیته، سهیلا فکری سوپروایزر کنترل عفونت، مریم مکتوبی سوپروایزر اتاق عمل ها و مسئول واحد cssd و سایر اعضا درسالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه گزارشی از مصوبات کمیته قبلی ارائه شد.
همچنین، آمارهای سه ماهه اخیر در خصوص شیوع بیماری‌های کووید-19 و آنفلوآنزا مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نزدیک شدن به فصل شیوع آنفلوآنزا، اعضای کمیته بر اهمیت پیگیری دریافت واکسن آنفلوآنزا از سوی مراجع ذی‌ربط تاکید کردند.
همچنین، آموزش و توصیه به کادر درمان جهت تزریق واکسن آنفلوآنزا و راهکارهای پیشگیری از این بیماری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ادامه جلسه، دکتر سیفی به بررسی دقیق سنجه‌های کنترل عفونت پرداخت.
سپس با تمرکز بر دستورالعمل تست سواپینگ، اعضا به بحث و تبادل نظر پرداختند و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد. در پایان گزارشی جامع از شاخص مواجهه‌های شغلی در بخش‌های مختلف طی فصل بهار ارائه شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها